Još 0.0 do besplatne dostave

Početna stranica - Na potepu

Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Blue

Cariboo 5904125999452 CA-FR-NB
Crtični kod: 5904125999452
SKU kod: CA-FR-NB
Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Blue
InStock
Na zalihi
69,90 EUR
-0%
69,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Predstavljamo vam Cariboo MiniBike, savršenog pratitelja za prve vožnje vašeg mališana! Namijenjen je onima koji već hodaju, ali Cariboo MiniBike nije običan bicikl bez pedala - on je alat za učenje ravnoteže i koordinacije.

S jedinstvenim dizajnom koji uključuje samo jedan stražnji kotač, Cariboo MiniBike usredotočuje se na pomoć vašem djetetu u razvijanju ključnih vještina ravnoteže. Kroz vožnju na ovom biciklu bez pedala, vaše dijete će dobiti samopouzdanje i stabilnost, postavljajući temelje za buduće biciklističke avanture.

Ono što izdvaja Cariboo MiniBike je promišljena konstrukcija. Dva kotača sprijeda pružaju dodatnu stabilnost i olakšavaju vašem djetetu penjanje i silaženje. Osim toga, lagana i izdržljiva izrada osigurava sate sigurne i zabavne igre.

Podarite svom mališanu pomoć u prvom koraku prema postizanju samopouzdanog i vještog biciklista!

Pojedinosti

Cariboo MiniBike je sve o promišljenom dizajnu: ima podesivi kut upravljanja. Jednostavnim potezom promijenit ćete položaj upravljača tako da odgovara položaju sjedala. Vaše dijete zaslužuje maksimalnu udobnost i sigurnost. Ova guralica također je opremljena ugrađenim ograničenjem nagiba upravljača. Ograničava oštre zavoje izvan kontrole i smanjuje rizik od nesreća. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja sjedala (25 - 30 cm), vaš mališan moći će koristiti ovu sjajnu guralicu dugi niz godina.

- Širina upravljača: 26,5 cm
- Opcije podešavanja: Podešavanje upravljača u 5 faza
- Visina sjedala: 25 - 30 cm
- Udaljenost sjedala i upravljača: 26 cm
- Duljina bicikla: 48 cm
- Promjer kotača: 15 cm
- Težina: 2,2 kg
- Dob: 12 mjeseci i stariji
- Maksimalna dozvoljena težina korisnika: Do 25 kg