Još 0.0 do besplatne dostave

Početna stranica - Na potepu

Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Pink

Cariboo 5904125999469 CA-FR-P
Crtični kod: 5904125999469
SKU kod: CA-FR-P
Cariboo - Otroški poganjalec MiniBike - Pink
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
69,90 EUR
-20%
55,92 EUR

Predstavljamo vam Cariboo MiniBike, savršenog pratitelja za prve vožnje vašeg mališana! Namijenjen je onima koji već hodaju, ali Cariboo MiniBike nije običan bicikl bez pedala - on je alat za učenje ravnoteže i koordinacije.

S jedinstvenim dizajnom koji uključuje samo jedan stražnji kotač, Cariboo MiniBike usredotočuje se na pomoć vašem djetetu u razvijanju ključnih vještina ravnoteže. Kroz vožnju na ovom biciklu bez pedala, vaše dijete će dobiti samopouzdanje i stabilnost, postavljajući temelje za buduće biciklističke avanture.

Ono što izdvaja Cariboo MiniBike je promišljena konstrukcija. Dva kotača sprijeda pružaju dodatnu stabilnost i olakšavaju vašem djetetu penjanje i silaženje. Osim toga, lagana i izdržljiva izrada osigurava sate sigurne i zabavne igre.

Podarite svom mališanu pomoć u prvom koraku prema postizanju samopouzdanog i vještog biciklista!

Pojedinosti

Cariboo MiniBike je sve o promišljenom dizajnu: ima podesivi kut upravljanja. Jednostavnim potezom promijenit ćete položaj upravljača tako da odgovara položaju sjedala. Vaše dijete zaslužuje maksimalnu udobnost i sigurnost. Ova guralica također je opremljena ugrađenim ograničenjem nagiba upravljača. Ograničava oštre zavoje izvan kontrole i smanjuje rizik od nesreća. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja sjedala (25 - 30 cm), vaš mališan moći će koristiti ovu sjajnu guralicu dugi niz godina.